Hungary NEXT

meríts belőlünk

Desztinációd mosolyát adjuk

Turisztikai fogadóterületed, legyen az város, régió, vagy bármilyen térség, attrakció, professzionális törődést igényel. Ne bízd a véletlenre.

Ehhez mi stratégiát, tervet, sőt olyan márkát adunk, amelyik szerethetővé teszi desztinációdat a helyiek, a befektetők és a vendégek számára.

Szakítunk az unalmas és kiüresedett megoldásokkal, a legelismertebb és legfiatalabb kreatív, kommunikációs és turisztikai team dolgozik érted.

Brand it up | turn places into brands

Valamennyi YouTube filmünket az "Itt vagyunk" fül alatt, vagy a Hungary NEXT csatornán is megtalálod. A filmek felbontását mobiltelefon-eszközre optimalizáltuk.

Vágy

A vágy mindig erősebb, mint a szükséglet. Feladatod az, hogy vágyat ébressz:

| meríts belőlünk

Érzelem

Nem kizárólag a logika irányítja vásárlási, utazási döntéseinket:

| meríts belőlünk

Márkázás

A márkázás a vágy és az érzelem keveréke, látható alkalmazása:

| meríts belőlünk


Deák Norbert (29), ügyvezető

Legyen végre profi, versenyképes és fenntartható márkád

"A Hungary NEXT egy turizmusra szakosodott professzionális márka-műhely. Nem csak arról híresek, hogy vérprofi szakembereik a legprecízebben vezetik és építik projektjeiket, de az általuk nevelt márkák hihetetlen kreativitással és fenntarthatósággal születnek.

Mi pedig teljes mértékben hiszünk a céljaikban és támogatjuk mostantól minden informatikai, technológiai szaktudásunkkal ezen törekvéseket, hogy a jövőben egy robusztus, intuitív és innovatív rendszer segítse mindennapi munkájukat és ügyfeleiket is. Merítsetek belőlük!"

Webstract, www.webstract.hu

Szeretettel üdvözöllek:

BódisGábor, alapító