Hungary NEXT

meríts belőlünk

NEO Budapest - Budapest éjszakai nagykövetsége

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Budapest éjszakai nagykövetével együtt gondolkodunk és dolgozunk a város jövőjéről, jövőjéért. Mit jelent Budapestinek lenni? Ehhez nyújtunk megoldást,

│meríts belőlünk

Webstract - We are abstract Másképp mint mások

Online kommunikációs partnerünk közreműködésével rugalmas, mérhető és irányítható keretet dolgozunk ki hatékonyságunk növelése érdekében, azért, hogy

│meríts belőlünk

Márkamonitor - márkák és konferenciák

A legrangosabb hazai márkákkal foglalkozó online és print magazinban a település és városmarketing téma immár állandó rovatként jelenik meg. Átadjuk ismereteinket, hogy

│meríts belőlünk

Vizi Balázs - talán a legjobb arculattervező

Egy desztináció névjegye annak arculata. A mi egyik névjegyünk pedig Vizi Balázs kollégánk által megálmodott koncepciók sora. Merülj el a kreatív dizájn részleteiben:

│meríts belőlünk

Dreher - talán a legjobb sörmárka

Egy desztináció névjegye annak öröksége. A mi egyik névjegyünk pedig a Dreher, ahol mindehhez innováció és ígéretes turisztikai fejlesztés társul, velünk is:

│meríts belőlünk

GD Consulting - talán a legjobb szakértő

Egy desztináció névjegye annak élő közössége. A mi egyik névjegyünk pedig Kovács Balázs, aki munkájával cseresznye a habon, már ami a tortánkat illeti:

│meríts belőlünk

Turizmus Intelligencia Központ

Igen, egy új kezdeményezés itthon. Azért is, hogy ne probléma-listákat gyártsunk, hanem előmozdítsuk a kézenfekvő és egyszerű megoldásokat, amelyekhez csak a párbeszéd kell:

│meríts belőlünk

Szállásmarketing - online marketing

Képzésekben együtt dolgozunk azért, hogy a legmodernebb ismereteket és tapasztalatokat adjuk a szakmabelieknek és az érdeklődőknek. Az innováció alapja a tudás:

│meríts belőlünk

BÓDIS KRISZTIÁN - a legjobb városfotós

Egy kép többet mond ezer szónál. Ne a fotók számán, és főleg ne a minőségén spórolj! A legszélesebb választékot itt találod, ha Budapest a témád, de a helyszínek és a témák bővíthetők:

│meríts belőlünk

Almás Gergő, kollégánkról röviden

Minden csapatnak szüksége van egy olyan kreatív személyiségre, aki nem csak összeállít egy online promóciót, de szeme, sőt hangja is van hozzá:

│meríts belőlünk

Kárász István, kollégánkról röviden

Minden csapatnak szüksége van egy olyan átfogó látásmóddal és nemzetközi tapasztalattal bíró személyiségre, aki menő dolgokat kezdeményez:

│meríts belőlünk

Nagy Gábor, kollégánkról röviden

Minden csapatnak szüksége van ellazulásra. Vendégtámogató túrái, kreativitása és helyismerete számos felfedezésre és felismerésre vezet:

│meríts belőlünk