Hungary NEXT

meríts belőlünk

Promótáljuk a fenntarthatóságot

Csatlakozz hozzánk abban az értelemben is, hogy a fejlesztéseket ne mennyiségi alapon (látogatószám növelés, vendégéjszaka-szám emelés, GDP-hozzájárulás vagy munkahelyteremtés) közelíted meg a jövőben kizárólag, hanem előtérbe helyezed az életminőség úgynevezett soft tényezőit is (társadalmi és természeti környezet).

Meghaladva a régi, és jól beváltnak hitt kategóriákat, tekints vendégeidre a demográfiai élethelyzetükün túl, magatartás-mintáik szerint. Mi klasszikus, felfedező és trendi csoportokat képezve visszük sikerre márkáinkat.

Sikered a mi sikerünk

Közösségünk az elmúlt évbekben rengeteget fejlődött és folyamatosan fejlődik. Bizonyára munkánknak és elhivatottságunknak is köszönhető mindaz, amit a hazai turizmusfejlesztés területén elértünk, ugyanakkor partnereink megkeresése, igénye, egy-egy jól eltalált mondata, megjegyzése, együtt-gondolkodása tette és teszi mindezt lehetővé.

Hisszük, hogy a Te turisztikai vállakozásod, desztinációd fejlesztése a mi bevonásunkkal számunkra is a továbblépést jelenti azzal, hogy innovatív és kreatív helyzeteket teremt.

Siker Mindenkinek

Rövid-távú terveink között szerepel az is, hogy a legtöbb általunk is kimunkált fejlesztési programból kiválogassuk a legpraktikusabb és a legtöbb esetben segítséget nyújtó részeket, pontokat, megosztva a honlapunkra látogatókkal, véleményüket is kérve.

Nem szeretnénk azonban ész osztást játszani, hanem nyitottak vagyunk arra, hogy a Te érdekességeidet is megosszuk itt, amennyiben hozzájárulsz. Egyelőre közösségi média felületeink kommentelő funkcióját használd Te is, de ha már most van anyagod el is küldheted ide.

Egy kritika mellé két megoldást szállítunk

A fejődéshez elengedhetetlen a kritika. Alapelvünk, hogy egy észrevétel mellé kötelezően két megoldást javaslunk. Észrevételeink tartózkodnak az aktuálpolitikai helyzetektől, kizárólag szakmai alapon vitatjuk meg őket.

Egy évben jellemzően több fórumot szervezünk, amelyek egy része nyitott, és a szakma pozitív visszajelzésekkel tekint rájuk, hiszen több vezető, befolyásos döntéshozó is megtiszteli meetingeinket jelenlétével, ha ideje engedi. Politikai szervezethez direkt módon nem kötődünk, viszont számos civil kezdeményezéshez mindenképp.

Tudásátadás

Zárt szakmai közösségünk online felületén számos előadásunk és stratégiai anyagunk elérhető. Amennyiben ezekbe betekintenél, jelezd kérünk az info@hungarynext.com e-mail címen, megadva, hogy milyen terület érdekel és mik a céljaid a turizmusban.

Könnyebb ismeretterjesztő feladatra is vállalkoztunk, hiszen Tipp Neked és Feladat Neked rovataink ellátnak egy-egy kreatív gondolattal, amelyeket velünk tovább érlelhetsz a sikeres márkádért.

A Hungary NEXT programja

A szinergiák meghatározása és kiépítése mind a kulturális, mind a gazdasági, külügyi területeken a legjobb fogyasztói insight megismerésére a piac-specifikus célcsoportok és üzenetek meghatározásához.

Az ismert magyar márkák és percepcionálisan lézető imázsok egységes kommunikációs menedzsmentje, ismertebbé tétele. A kollégák, a gyakorlatban már bevált márkázási gyakorlatok tapasztalatai és elvárásai szerinti jó gyakorlatok hasznosítása, a gyakran koordinálatlan, de mégis meghatározó szimbólumrendszer figyelembe vétele.